Liesmortel 46 | 5435 XJ | Sint Agatha|info@copadelagatha.nl

Land van Cuijkse Voetbalquiz: vrijdag 6 april

Dus jij denkt dat je verstand van voetbal hebt? In het kader van ons tienjarig jubileum houdt de Copa del Agatha op vrijdagavond 6 april 2018 de allereerste Land van Cuijkse Voetbalquiz (powered by Copa del Agatha) in Sint Agatha. Schrijf je snel individueel of met je vrienden of familie in en maak begin april met je voetbalkennis kans op de hoofdprijs van 250 euro, gesponsord door onze mediapartner Kliksport.

De winnaar van de Land van Cuijkse Voetbalquiz kan rekenen op een mooie geldprijs van 250 euro, een beker, vrijkaarten voor de tiende jubileumeditie van de Copa del Agatha en het boek ‘Glorious Hearts’ van Joris van der Wier. Elke deelnemer krijgt sowieso een uitgave van het voetbaltijdschrift ‘Staantribune’. Er zijn vier categorieën en in totaal honderd vragen, verdeeld over meerdere subcategorieën van elk tien vragen:

*             LOKAAL
                                Gemeente Cuijk, Land van Cuijk, Copa del Agatha

*             NEDERLAND
                                Eredivisie, Jupiler League, KNVB-beker

*             INTERNATIONAAL
                                Nederlands Elftal, WK’s en EK’s, Europa Cup

*             OPEN VRAGEN
                                Diverse

Algemene informatie

Deelnemen kan op individuele basis, maar ook in teamverband met vrienden, kennissen of familie (maximaal vier personen). De kosten van de inschrijving bedragen slechts 10,00 euro. Wie zich aanmeldt, ontvangt een e-mail met daarin een bevestiging van deelname en de wijze van betaling.

De Land van Cuijkse Voetbalquiz (powered by Copa del Agatha) wordt gehouden op vrijdagavond 6 april om 20.00 uur in MFA De Agaat aan de Liesmortel 46 in Sint Agatha. De inschrijving sluit in principe op vrijdag 31 maart 2018, 10.00 uur.

 

CopaQuiz

  • Voer een waarde in tussen 1 en 4.
2018-01-03T13:37:05+00:00 december 30th, 2017|